В края на тържествения водосвет над небето на София прелетяха  три

...
В края на тържествения водосвет над небето на София прелетяха  три
Коментари Харесай

На 250 м височина с 600 км/ч: Изтребители МиГ-29 прелетяха над София

В края на тържествения водосвет над небето на София прелетяха  три изтребителя МиГ-29. Те излетяха към 10:05 ч. от летището в Пловдив. 

Снимка: bTV

„ След към 12 минути сме източно от София в зона са изчакване, след което би трябвало да минем над пл. „ Александър Невски “ на към 250 метра с 600 км/ч. Това е един много сериозен полет, преди който би трябвало да има точни планове, с цел да се мине в указаната цел и в указаното време.  Сгъстеният военен ред е тържествен строй, а в действителни условия летим в разнообразни обединения. Това е направено особено за публиката “, обясни ген. Николай Русев, пълководец на авиобаза „ Граф Игнатиево “.

В такива полети вземат участие единствено готови водачи.

 Ген. Николай Русев: Ако МиГ-29 спрат да летят, ще загубим качества и готови хора България 1 мин. Ген. Николай Русев: Ако МиГ-29 спрат да летят, ще загубим качества и готови хора  Без боен церемониал на 6 май: Как ще отбележим празника на Българската войска? България 4 мин. Без боен церемониал на 6 май: Как ще отбележим празника на Българската войска?  Ген. Николай Русев: Ако МиГ-29 спрат да летят, ще загубим качества и готови хора България 1 мин. Ген. Николай Русев: Ако МиГ-29 спрат да летят, ще загубим качества и готови хора  Без боен церемониал на 6 май: Как ще отбележим празника на Българската войска? България 4 мин. Без боен церемониал на 6 май: Как ще отбележим празника на Българската войска?

„ За следващ път потвърждаваме, че бойните водачи са на линия и в мраз, и в зной, и в празник, и в делник. Емоцията е мощна, чувството е неповторимо “, добави ген. Николай Русев.

Снимка: bTV

Тази година изтребителите излетяха от летището в Пловдив, така като авиобаза „ Граф Игнатиево “ е в ремонт, с цел да одобри новите Ф-16. Изтребителите МиГ-29 могат да развият скорост над 2000 км/ч.

Снимка: bTV

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР